in

Nézd a kedvenc streamereidet egyszerre! Twitch Squad Sream

A Squad Stream funkció az egyik legnagyobb újítás a Twitch elmúlt időszakában, amely talán az egyik legjobb lehetőséget is biztosítja. Az új rendszer még csak teszt fázisban üzemel ezért csak Partnerek részére elérhető.

Aki kevésbé jártas Twitch–en jogosan kérdezheti, hogy mi is ez a rendszer. Ez az új rendszer lehetőséget ad arra, hogy egyszerre nézd azoknak a streamereknek a streamjét, akik az adott pillanatban együtt játszanak.

A Dashboard oldalon található meg a partnerek számára egy Squad Stream felület, ahol ki tudunk küldeni meghívót, valamint el is tudjuk azokat fogadni. A már futó stream közben is van lehetőség a Squad Stream elindítására a csapat összehívása után.

A Squad Stream elindítása után minden Squadban lévő csatorna fölött megjelenik az alábbi banner, amellyel elérhetővé válik számunkra a csoportos streamnézés.
Fontos kiemelni, hogy ez a fejlesztés már mobilon is elérhető!

Jelenleg egyszerre 4 stream nézhető. Minden streamnek külön állítható a felbontása, valamint a hangerőket is egymástól függetlenül tudjuk kezelni. A Squad Stream chatje mindig azé a streameré aki a fő pozícióban van. Ezt a logók segítségével tudjuk módosítani.

A nézőszám ebben a módban nem adódik össze. Mindig annak az embernek növeled a nézőszámát, aki a fő pozícióban van nálad a Squad Streamnél.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a Squad Stream csak az élő adásoknál elérhető, tehát a VOD–oknál csak a különálló streameket lehet visszanézni.

Amennyiben a Squad stream létrehozója kilép a Squadból, abban az esetben sem szűnik meg. A benne maradt tagoknál a fentebb leírt módon működik tovább a rendszer.

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Értékeld a hűséget! Gyakrabb sub badge a nézőknek!

Több emote feltöltés az Érdekeltek (Affiliate-ek) számára!