in

Penta News – Twitch, YouTube, Social és ami szerintünk lényeges

Végre elindultunk! Elég rég megfogalmazódott már bennünk a gondolat, hogy létrehozzunk egy oldalt, amin követhetitek a legújabb híreket a platformokkal kapcsolatban, amivel naponta többször találkozunk, legyen az YouTube, Twitch vagy akár Instagram.

Lehetséges, hogy találkozhattatok ilyen hírekkel itt-ott, de szerettük volna, hogyha lenne egy gyűjtő helye ezeknek, ahová bizalommal fordulhattok, hiszen mi közvetlenül együtt dolgozunk a fent említett platformok meghatározó tartalomgyártóival. Összeszedtük nektek, hogy miről is fog szólni ez az oldal:

Twitch & 3rd Party

A Twitch tipikusan az a cég, akik picit ritkábban kommunikálnak a nézők felé, így egy átlagos Twitch néző vagy akár egy Twitch streamer is könnyedén lemarad a platform újdonságairól. Bár a fejlesztői blogban szokták összegezni az újdonságokat, vannak olyan funkciók, amiket nem publikálnak valami oknál fogva, pedig bekerül a rendszerbe. Mi igyekszünk figyelni mindent, és ahogy megtudunk valami újdonságot megosztjuk veletek.

Ezen felül olyan cégekkel vagyunk kapcsolatban, mint a Streamlabs vagy a StreamElements, amelyek a streamerek számára tartogathatnak meglepetéseket. A legújabb és leghasznosabb újításokról is hírt szerezhettek a jövőben nálunk.

Egy fontos saját fejlesztés, hogy a Twitch partnereink menetrendjét megtalálhatjátok az oldalon egyben!

YouTube

Természetesen a világ legnagyobb videómegosztó oldala sem ül tétlenül. Picit ritkábban, de folyamatosan találkozunk érdekes újításokkal és új eszközökkel a YouTube-bal kapcsolatban. Igyekszünk tartani a lépést a legújabb trendekkel.

Penta & események

Atya ég, mennyi mondandónk van! Valószínűleg sokan nem is hallottak rólunk. Kik vagyunk mi? Mi ez a Penta Media Group?

Már több mint 3 éve együtt dolgozunk a legnépszerűbb videósokkal, illetve a TheVR Twitch-re való átállásával nyitottunk a Twitch platform felé is. Rengeteg közös projektünk volt az elmúlt években, és még rengeteg lesz is. A legtöbb forgatáson jelen vagyunk, és igyekszünk nektek beszámolni werk jelleggel az éppen aktuális projektekről.

Az elmúlt években jó néhány rendezvényt szerveztünk, csak hogy néhány népszerűbbet is említsünk: Rainbow Six: Siege – Hard Mode Challenge x PREDATOR, New Era Real Talk, Aquaworld #kikapcs és nem utolsó sorban a TheVR PUBG Duo Cup.

Hamarosan itt a II. Real Talk, illetve ebben az évben is több rendezvénnyel készülünk nektek, amelyek mindegyikéről beszámolunk itt, a Penta News-on.

Ezt a cikket Penta írta.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Hozd létre ingyen a saját weboldalad a StreamLabs segítségével

Nagy elismerést kapott Nessajjal a Wifipedia!