in

Moderációs eszközök

A csatorna moderáció megkönnyítése érdekében több új fejlesztés is érkezett, amely nagy segítség a streamerek és a moderátorok számára is.

A moderátorok által törölt üzeneteknek, most már több formátuma is elérhető, a chaten lévő fogaskerékre kattintva

Amennyiben moderátor vagy, a chaten a /user xy parancsot használva meg tudod nézni a felhasználó bizonyos információit, amelyek a csatornához kapcsolódnak. Meg tudod nézni a csatorna létrehozásának időpontját, mikor követte be a csatornát, hányadik hónapja feliratkozója az adott csatornának, hány üzenete volt a chaten, kapott –e már TO –t vagy Bant és hogy van-e moderátori feljegyzés az adott ember profilján.

Az üzenetek fülre kattintva visszamenőlegesen több, mint egy év anyaga visszakereshető a chat aktivitásban minden felhasználónál.

A TO –k és Banok listája, hossza és oka szintén megtekinthető időrendi sorrendben kilistázva.

A legutolsó menüpont pedig az egyik leghasznosabb azokon a csatornákon, ahol több moderátor tevékenykedik és sűrűn változik, hogy ki van éppen jelen a streameken. Minden felhasználóhoz rendelhető hozzá moderátori komment, amit csak a csatorna moderátorai, valamint a csatorna tulajdonosa látnak. Amennyiben valakit sokszor kell figyelmeztetni, vagy a toxic viselkedés jelei láthatóak nála, abban az esetben az adott moderátor tud moderátori kommentet írni a profiljára. Amennyiben a következő alkalommal is gond van vele és látják, hogy az adott ember már kapott TO –t ezért és ezt a moderátori komment meg is erősíti, abban az esetben könnyebb az adott illetőt Banolni.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Több emote feltöltés az Érdekeltek (Affiliate-ek) számára!

Reklámmentes és Offline YouTube – Magyarországon a “YouTube Premium”