in

Lezajlott a Rainbow Six: Siege – Hard Mode Challenge

Több mint 500 fő részvételével 2019. Március 23 -án Budapesten került megrendezésre az első Hard Mode Challenge névre keresztelt Community Event.

A rendezvény előtt egy online selejtező keretein belül küzdhettek meg egymás ellen a Hard Mode közösségéből kovácsolódott csapatok. Összesen 64 csapat indult el az online selejtezőn és belőlük került ki az a 4 legjobb csapat, akik játszhattak a Hard Mode ellen a tét nélküli rendezvényen. Az online selejtező BO1 formátumban került lebonyolításra.

A rendezvényen a lebonyolítás annyiban változott, hogy a mérkőzések BO3 formátumban kerültek lejátszásra. A helyszíni mérkőzésekről online közvetítés történt a TheVR Twitch csatornájára. A mérkőzéseket TheMartinStark és Kopasz kommentálta, valamint a 4 bejutott csapat mellett 5 szerencsés néző is fejlöhetett a színpadra játszani a Hard Mode ellen.

A rendezvényre kilátogatók nem csak a közvetítést tudták megtekinteni, hanem rengeteg Acer termék kipróbálására is volt lehetőségük. (Laptop, Headset, Egér, Billentyűzet, Asztali PC)

 

AFTER MOVIE


HIGHLIGHT


VOD

KÉPEK

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Stream statisztikák e-mailben, rögtön a Twitch streamünk után!

Végre! Személyre szabható videós felület a Twitch-en!