in

Gaminggel és alkohollal a családokért

A karantén, és a jelen helyzet sok dolgot megváltoztatott. Nekünk a szponzorációkhoz való hozzáállásunkat, ebből fakadóan pedig nézők tízezreinek reméljük, a felelősségteljes sörözésről és az öldöklős játékokról alkotott képét sikerül megváltoztatni.

Ahogy azt már korábban írtuk, a Penta Media Group a kialakult krízis-időszak miatt úgy döntött,  tartalomgyártóival karöltve jótékony célra fordítja partneri együttműködéseiből befolyó bevételeinek bizonyos százalékát. Tesszük ezt meggyőződésből, társadalmi empátiából, és a kötelességtudatból, hogy a jelenleg nehéz helyzetbe került embereket segítsük. És, bár csak 2 hete jelentettük ezt be, már most eredményt tudunk felmutatni.

A legendás Doom, az FPS játékműfaj egyik megalkotója, mely új résszel jelentkezett a Bethesda gondozásában, Doom Eternal címmel. A grandiózus, minden nosztalgiát és új igényt kielégítő adrenalinterápia Nessaj és Radics Peti asztalán is landolt, akik örömmel vállalták a feladatot, hogy révészek legyenek a digitális pokolhoz vezető Styx folyón. Nessajnál egy akkurátus Doom-beavatási szertartáson vehetünk részt, hogy a videó végére sebészi pontossággal tudjunk szemeket szaggatni démonok fejéből.

Radics Peti esetében viszont a Doom poklának sötét humorát ismerhetjük meg, hogy nevetni is tudjunk a kitépett szemek tucatján.

De mi végre a sok hulló démon, ha nincs mivel megünnepelni. Mindezt önmegvalósítva, kreatív formában mutatja meg nekünk Simonffy Peti a Miller jóvoltából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#hirdetés #jotekonyhirdetes A napjaim már évek óta csak az alkotásról szólnak. Szeretek történeteket kitalálni, újragondolni, és elmesélni. Szeretek érzéseket kiváltani emberekből, és szeretem befogadni azt, amit mások adnak. Ez az időszak nem könnyű, mert lecsökkentek az ingerek, amik érnek. Én mindig az emberekből építkezem, és személyesen látni őket, figyelni a reakcióikat, vagy ahogyan ők mesélnek, az mindennél inspirálóbb. A jelenlegi helyzet ránk is hatással van, így ahelyett, hogy kifelé tekintek, kicsit magamat vizsgálom, és nézem, hogy miben tudnék fejlődni. Szóval elkezdtem rajzolni, és animálni tanulni. Ez olyan mint a filmezés. Nem két nap alatt tanulod meg az alapokat, és egy életen át tart a fejlődés, mert mindig van mit tanulni, de szerencsére nagyon tetszik a folyamat, és így kicsit kiemelhetem a gondolataim a 4 fal közül. A #Miller csapatával már lassan 1 éve dolgozunk együtt, és ők is támogatják az otthon alkotást. Arra buzdítalak titeket, hogy az otthon töltött extra időtöket fordítsátok arra, hogy valami újat tanultok meg. Csináljatok rendszert, tűzzetek ki célokat, amiket el szeretnétek érni a folyamatban, és mutassátok meg másoknak is az alkotást. Én jelenleg itt tartok 1 hét gyakorlás után. 🙂 #ItsMillerTime #MillerGenuineDraft

Simonffy Péter (@simonffypeter) által megosztott bejegyzés,

Hála pedig a Cenega Hungary-nek és a Millernek, a kampányok, amik már csak azért is jótékonyak a jelen helyzetben, mert ötletet adnak, hogy a nézők mivel üssék el idejüket, valós segítséggé is emelkedtek. A két együttműködésből befolyt, félretett pénz ugyanis a TündérPakk Közhasznú Alapítványnál kötött ki, ahol az alapítványt tartós élelmiszert vásárolt belőle és hétfőn Erdőkertesen 10 család közt osztották el, védőnői segítséggel. Egészen pontosan 60 kg tésztát, 40 kg lisztet, 40 kg cukrot, 40 liter mosószert, 20 liter öblítőt, 30 liter étolajat, 360 db tojást és 40 kg rizst sikerült eljuttatni a rászorulóknak.

Képgaléria

Erről bővebben, itt olvashatsz

Tehát ha azt látjuk, hogy valaki látszólag sokak számára furcsának tűnő viselkedést folytat, mert halomra lő izzó szemű koponyákat, vagy éppen sört iszik, ne ítéljük el elsőre. Lehet, hogy tettével mások éhezése és nehéz sorsa ellen küzd éppen.

Köszönjük Nessajnak, Radics Petinek, Simonffy Petinek a felajánlást, a Cenega Hungarynek és MITO-nak(Miller) az együttműködést, illetve a TündérPakk alapítványnak az áldozatos munkát, amit nap mint nap tesznek minden területen ahol csak segítségre van szükség.

Ez persze csak a kezdeti lépése annak a folyamatnak mely során folyamatos segítséget szeretnénk nyújtani rászorulóknak azokkal az eszközökkel és lehetőségekkel amik számunkra lehetővé válnak.

Folytatás következik….

Ezt a cikket Tarnoczi Balazs írta.

Hozzászólások

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Segítség és összefogás a nehéz időkben

Támogatás az androidok mesterséges- és a kreátorok természetes intelligenciájával