in

Családok jól laktatása videósok nassolásával

Bármilyen furcsa is a címben szereplő állítás, valóban ez történt. Köszönhető ez humanitárius szemléletű Tartalomgyártóinknak, a Pringles-nek és a Tündérpakk alapítványnak.

Már fél éve fut az a jótékonysági akciónk, ami keretében partneri együttműködéseinkből származó bevételeink egy részét felajánljuk egy alapítványnak, akik gondoskodnak róla, hogy a megfelelő helyre kerüljön a pénz. Most, hogy fél év alatt a harmadik segítségnyújtásról tudunk beszámolni, bizton állíthatjuk, hogy jól döntöttünk a Tündérpakk alapítvánnyal. Felelősségteljes, őszintén lelkes csapat.

Ez alkalommal a Pringles-el való együttműködésünk adta meg a lehetőséget, hogy hozzá tegyünk a munkájukhoz. A kampányban Instagram storyk és posztok szerepeltek Nessajtól, Benipowától és a TheVR-tól, illetve gaming-centrikus videók, népszerű tematikákkal, amik kézenfekvőek is voltak, hiszen egy streamer is nassol játék közben.

Nessaj Insta posztjában szavazásra is buzdította követőit, amivel szép mennyiségű kommentet begyűjtott, a videóban viszont már ő választott, már ami a legjobb pillanatokat illeti, lévén, hogy egy már amúgy rég várt montázzsal jelentkezett.

Beniipowa eredeti videó-koncepciója füstbe ment terv lett egy memóriakártya-törlődés miatt, de nem esett pánikba, és elővett egy tuti kártyát, a GTA V egy igen látványos mod-ját, ami azt is leköti, aki gyerekkorában akár csak kicsit is szerette a Hot Wheels játékautókat.

A TheVR esetében az Insta poszt story-ban folytatódott, ezért résen kellett lenni a követőknek, a videó pedig live-ban került adásba első ízben, a Twitch-en, ahol nézőszám-rekordot is döntöttek. Ugyanis ez nem volt más, mint a PlayStation 5 leleplező eventje, amit élőben kommentáltak, reagálták le. A rekordstream alatt a termék végig az asztalon volt, így elég sok nézőhez jutott el.

Mivel a Tartalomgyártóink ugyanúgy kiveszik a részüket az adakozásból, mint mi, ők is szívügyüknek tartják, hogy megfelelő segítséget kapjanak a rászorulók. A Tündérpakk csapata pedig ez alkalommal is bizonyította rátermettségét. Nagybevásárlást tartottak 32 családnak, akik a koronavírus miatt veszítették el a munkájukat, és kerültek nehéz helyzetbe az elmúlt időszakban, és a csomagok kiosztását is sikerült minden vírusmegelőző-intézkedés betartása mellett levezényelniük.

Ez úton köszönjük mindenkinek a pozitív hozzáállást, ami áthatja ezeket az együttműködéseket, és a fáradhatatlan alapítványi csapatnak a kitartását!

Tarnóczi Balázs

Ezt a cikket Tarnoczi Balazs írta.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Extra filmekről extra helyszínen

Hidegháborús gamer ruházat