in ,

Flambírozott promóció, sztori ágyon

Van az angolban a „flaming hot” kifejezés, ami nemcsak forrót, de dögöset is jelent. Bátran kijelenthetjük, hogy a Broadtest új videója, Radics Peti vendégszereplésével határozottan ilyen keretet biztosít az Acer új Predator laptopjának bemutatásához.

Anélkül, hogy különösebb spoilerekbe mennénk, a videó alaptörténete és egyben apropója, hogy a Broadtest atyja, Tibi maga mögött hagyta Apple munkakörnyezetét a videóból is kiderülő okok miatt. Azóta fő munkaeszközének a Predator Helios 300-as modelljét használja.

Ez így önmagában pont annyira száraz, mint amennyire annak hangzik, ilyen tartalmakkal ráadásul számtalanszor találkozhatunk Instán és YouTube-on. Az adott tartalomgyártó általában lefotózkodik az új szerzeménnyel, ha ilyen formában platformváltás is volt, esetleg egy tragikus hangvételű szöveggel megtoldja az Insta poszt alatt, vagy egy YouTube videóban. Ezek a posztok-videók pár éve még nagy clickbait erővel bírtak, de egy egyszerű magyarázattól nem mentek tovább, amitől egysíkúvá vált a kínálat ebben a műfajban. Ez azért is kár, mert ezek a platformváltások egyes esetekben a célplatform oldalról támogatást kapnak partneri szinten akár perifériák, akár fő hardver felajánlásáról van szó, ezek pedig egy profibb gép esetében jelentenek akkora értéket, hogy több agymunkát is megérdemelnének viszonzásul.

A Broadtest ezt a kiüresedni látszó ibriket töltötte meg ízletes tartalommal a sztorija által. Bár minden információ elhangzik benne, amiért a hardverváltásról szóló tartalmak megszületnek a technikai specifikációktól kezdve a váltás praktikai okaiig, egyik se úgy történik, hogy ne lenne szerepe a történet folyása szempontjából. A szövegkönyv és a jelenetek a klasszikus kisfilmes világot adják vissza, a karakterek pedig egyediségükkel együtt karikírozzák is a technokrata sztereotípiákat, amik egyik-másik felhasználótáborra jellemzőek. Amellett pedig, hogy Radics Peti cameo-ja is fokozza a wow-faktort, a csatorna hölgy tagjának, Editnek a szülési szabadság utáni visszatérése is érzékelteti a tartalom jelentőségét. Összességében elmondható, hogy a Broadtestnek sikerült reform-promóciós irányt vennie az Predator Helios 300 videójával.

Köszönjük az Acernek az izgalmas projektet!

Ezt a cikket Tarnoczi Balazs írta.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Támogatás az androidok mesterséges- és a kreátorok természetes intelligenciájával

Jótékony hatásmechanizmus