in

Bemutatták az új fejlesztéseket a San Diegói TwitchCon-on!

San Diegóban megnyitották a TwitchCon-t és nem is akárhogy! Először került megrendezésre a TwitchCon-t Megnyitó Ünnepség, melyben a Twitch CEO-ja Emmett Shear és Ezekiel_III ült le beszélgetni, a közösség eddig elért eredményeiről, az új – a nézőket és a közvetítőket egyaránt támogató- új funkciókról és válaszoltak a felmerült kérdésekre.

Bejelentették továbbá a 2020-as TwitchCon helyszíneket és dátumokat:

  • TwitchCon Amszterdam: 2020. május 2-3
  • TwitchCon San Diego: 2020. szeptember 25–27

A következő változásokat jelentették be:

Twitch Studio:
Saját streaming alkalmazásával az újonnan érkező közvetítőket szeretné támogatni. A könnyebb elindulást segítve, sablonokat és egy Tipp készletet biztosítanak az egyszerűbb kezelés céljából. Továbbá beépített értesítés jelzővel, beépített chat-el és tevékenységi listával látták el, hogy ne kelljen másik programot vagy programokat használniuk a gördülékenyebb közvetítésért és a nézőkkel való könnyebb kapcsolattartásért. A Twitch Studio-t már év eleje óta tesztelik és várhatóan Novemberben minden közvetítő hozzáférhet. Szeretnél értesítést kapni, ha elérhető lesz? Katt ide!
Korábbi cikkünket itt találjátok a témában.

Közvetítői irányítópult:
Teljesen átalakítják a webes közvetítői irányítópultot. Könnyebben férhettek ezentúl hozzá a közvetítői alkalmazásokhoz. Quick Actions néven, mely nem csak egy gombnyomásra hozza közelebb a legtöbbet használt alkalmazásokat, de az újaknak is segítséget nyújt a beépített asszisztens segítségével. Az új funkciót Októbertől érhetitek el.

Csatorna főoldal:
Megújulás alatt a saját főoldal megtekintése, melyben növelik a nézői élményt, és a közvetítők számára nagyobb teret adnak a bemutatkozásra. Az új oldal lehetőséget biztosít csatorna előzetes létrehozására, stream menetrendek ütemezésére és még több információ megosztására. Ennek egy előzetesét bemutatták a TwitchCon-on, a végleges verzió pedig várható jövő évben érkezik.

Csatorna pontok:
Az Érdekelt és Partner státuszban lévőknek, egy személyreszabható, csatorna specifikus programot biztosít, mely jutalmazza a nézőket, hűség pontokat gyűjtve. Ezeket a pontokat beválthatják akár tier-1 emote-ra, kiemelt üzenetre vagy a közvetítő által előre megszabott és specifikus jutalomra. Jelenleg is teszt fázisban van ez a funkció. Amennyiben téged is érdekel és tesztelni szeretnéd, regisztrálj az alábbi oldalon.  A funkció várható érkezése: 2020. január.

Moderátori nézet:
Az új moderátori nézet egyszerűsíteni szeretné a moderátorok munkáját, hogy gyorsan közbe tudjanak lépni az Automod által megjelölt üzenetekre, továbbá látni fogják egymást az online moderátorok és automatikus logolja az összes moderátori tevékenységet. Az új nézet várhatóan 2020 tavaszán érkezik.

Feliratkozás iOS appban:
Októbertől lehetőség lesz az iOS applikáción keresztül, teljes értékű feliratkozást vásárolni. Emellett lehetőség lesz egyéni(db) vagy csomag Tokeneket vásárolni, melyet- legfeljebb 12 hónapon belül- beválthatják akár teljes értékű feliratozásra is. A Tokenből vásárolt előfizetés, ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint a normál Tier-1 feliratkozás. Subonly chat hozzáférés, Subonly Emotes stb…

Közvetítői Hirdetések:
Átalakul a hirdetési rendszer. Akár Partner, akár Érdekelt státuszban vagy, elérhető lesz a reklám bejátszásának lehetősége, melynek bevételéből ezután mind az érdekelt mind partner részesül. Hirdetés lejátszása közben a közvetítői kép helyén a hirdetés, míg a streamer élő közvetítése a chat felett fog megjelenni, hasonlóan a kép a képben funkcióhoz, így biztosítva azt, hogy semmiről nem maradnak le a nézők. A hirdetés az élő közvetítés hangjához fog igazodni, így hangerő tekintetében nem lesz különbség.

Továbbá a közvetítő, látja, a hirdetés lejátszása előtt, hogy az várhatóan mekkora bevételt jelent számára.

 

Ti mit szóltok a Twitch újonnan érkező funkcióihoz?

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Broadtest videópályázat értékes nyereményekért

Elindult a Penta Gaming! – Csatlakozz a közösségi kupáinkhoz!