in

Streamelj csak a feliratkozóid számára! Elindult a Sub-Only stream BÉTA tesztje!

Körülbelül egy hónappal ezelőtt jelent meg egy kép Twitteren, amellyen a SUB only stream tesztelési fázisa volt látható. Ez a kép nagy port kavart a streamerek és a nézők körében! A legtöbben ellenezték ennek a funkciónak a bevezetését.

Fontos! Ez csak egy LEHETŐSÉG, nem kötelező beállítani az opciót!

Június 26-án este indult el a Béta tesztelés határozatlan ideig. Egy dologban eltér a mostani béta tesztidőszak, nem csak Partereknek, hanem az Érdekeltek is részt vehetnek benne.

Hogyan működik és miért is jó a Sub-Only stream opció?

Volt lehetőségem beszélni az egyik fejlesztővel, akitől megtudhattam, hogy miért is találták ki, hogy csak az előfizetőknek legyen lehetőség a stream nézésére. Ezeket a plusz információkat megtudva én is teljesen más szemmel láttam ezt a lehetőséget.

A fejlesztők és játékfejlesztők számára lehet ez a leghasznosabb, mivel azoknak a nézőiknek tudják bemutatni az általuk készített új fejleszéseket, akik támogatták őket a céljaik elérésében. Emellett azoknak a csatornáknak, akik különleges vagy ritka tartalmakat gyártanak rendkívül nagy fejlődési lehetőséget jelenthet.

Jogosan merülhet fel bennetek a kérdés, hogy ha nem látom a streamet, akkor miért iratkozzak fel, ha nem tudom hogy tetszik e az adott tartalom. A fejlesztők erre is kitaláltak egy megoldást.

Hogyan működik az új funkció?

Az Érdekeltek és a Partnerek az Irányítópulton belül találják meg ezt a lehetőséget.

A Közönség panel részt lenyitva tudjuk kiválasztani, hogy csak az előfizetők számára szeretnénk majd az adást közvetíteni. Miután kiválasztottuk, hogy előfizetők részére történjen meg az adás közvetítése, akkor megjelenik még két lehetőség, amely a moderátorokra és a VIP-ekre vonatkozik. Amennyiben van olyan moderátor a csatornán, aki nincs feliratkozva lehetőséget adhatunk neki, hogy ő is tudja nézni a SUB only közvetítést.

Ahogy már említettem a fejlesztők kitalálták azt a lehetőséget, hogy akik nem Előfizetői egy adott csatornának, azok hogy tudják eldönteni azt, hogy érdemes-e az adott csatornára feliratkozni vagy sem. Bármelyik SUB only csatorna adására rákattintva 5 percig van lehetőségünk a csatorna tartalmának ingyenes nézésére. Ez az ingyenes nézési időszak 8 óra elteltével resetelődik és utána ismételten 5 percig ingyenesen nézhető az adott csatora közvetítése. Ezt az ingyenes időszakot a stream tetején egy külön banner jelzi, amely számolja visszafelé, hogy mennyi idő maradt még az időszakból. Ezt az időszakot nem lehet személyre szabni, mindenkinek globálisan 5 percre van állítva.

Egyéb fontos információk

A Sub-Only közvetítés VOD-ját is csak az előfizetők tekinthetik meg, azonban a streamből készült Highlightok vagy Clippek mindenki számára megtekinthetőek.

A Sub-Only stream nézése elérhető Squad Stream funkció használata mellett is.

Követelmények a Sub-Only stream funckió használatához

  • Legyél Érdekelt vagy Partner státuszban
  • Az elmúlt 90 napban legyen legalább 1 közvetítésed
  • Az elmúlt 90 napban ne legyen szabálysértésed a közösségi irányelvek megsértése miatt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Ilyen volt a II. Real Talk

bLYYY elfogadta a kihívást és te? #bLYYYburpeechallenge