in

Lezajlott a Rainbow Six: Siege – Hard Mode Challenge

Több mint 500 fő részvételével 2019. Március 23 -án Budapesten került megrendezésre az első Hard Mode Challenge névre keresztelt Community Event.

A rendezvény előtt egy online selejtező keretein belül küzdhettek meg egymás ellen a Hard Mode közösségéből kovácsolódott csapatok. Összesen 64 csapat indult el az online selejtezőn és belőlük került ki az a 4 legjobb csapat, akik játszhattak a Hard Mode ellen a tét nélküli rendezvényen. Az online selejtező BO1 formátumban került lebonyolításra.

A rendezvényen a lebonyolítás annyiban változott, hogy a mérkőzések BO3 formátumban kerültek lejátszásra. A helyszíni mérkőzésekről online közvetítés történt a TheVR Twitch csatornájára. A mérkőzéseket TheMartinStark és Kopasz kommentálta, valamint a 4 bejutott csapat mellett 5 szerencsés néző is fejlöhetett a színpadra játszani a Hard Mode ellen.

A rendezvényre kilátogatók nem csak a közvetítést tudták megtekinteni, hanem rengeteg Acer termék kipróbálására is volt lehetőségük. (Laptop, Headset, Egér, Billentyűzet, Asztali PC)

 

AFTER MOVIE


HIGHLIGHT


VOD

KÉPEK

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Stream statisztikák e-mailben, rögtön a Twitch streamünk után!

Végre! Személyre szabható videós felület a Twitch-en!