in

Ilyen volt a Székesfehérvári videós nap

BYE Summer Videós Nap avagy nyárbúcsúztató Székesfehérváron.

 

A 12 órakor kezdődő Divatdrukker címmel induló színpadi programban Meggymag vendégül látta Nessaj-t és Lippi-t a FreestyleFoci csatornától. Feszegették a foci aktuális történéseit, játékosait és csapatait.

 

Lippinek nem csak a szája, de a lába is járt, különféle trükkökkel és figurákkal kápráztatta el a székesfehérvári kis drukkereket. Ezt követte egy Panna Challenge nevű játék, itt a gyerekek egymás ellen játszhattak, míg a színpadon meghallgathattuk, a FreestyleFoci jelenlegi helyzetét Magyarországon. 

 

Mivel imádjuk a focit, így a Most mutasd meg!- FIFA Gamingben küzdhettek meg a szerencsés nézők egy Kick Off mérkőzésben. A nyertesek az újonnan megjelenő FIFA20 játékszoftverrel gazdagodtak. Nyereményüket a játék hivatalos megjelenését követően már otthonukban is élvezhetik.

 

Még alig múlt el ebédidő, már ugrottunk vissza a színpadra, ahol Bazska tartott fejtágítást a kosárlabda aktualitásáról, az NBA előszezonről és a jóslatok is elhangzottak az esélyekről a következő szezonra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Most mutasd meg! – NBA Gamingben Zsomac ellen játszhattak együtt a kosárlabda szerelmesei, akik Madden NFL20-at nyertek. A valóság talaján maradva a mobil kosárpalánkon is játszhattak a fehérvári fiatalok az Alba Fehérvár utánpótlás tagjai ellen.

 

Kreatív tartalomgyártás kreatív Tartalomgyártókkal 

A pillanat amikor 10-en más más látásmóddal elemezgetik a tartalmakat, oldalakat. Hallhattatok a videózás érzelmi és gondolati felépítéséről Radics Petitől, Csivettkától, Broadtesttől, Simonffy Petitől, Carnortól, Zsomactól, Nessajtól, CultureGeekstől és ApplePietól.

 

Zárásképpen pedig a tech és szakmai program után egy újdonsággal készültünk az esti fináléra. Egy helyen az összes Tartalomgyártó és a nézők közösen egy könnyed zenés kvízzel zártuk a nyár búcsúztató augusztus 31-ét Székesfehérváron.  

 

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki kilátogatott a rendezvényre és szeretnénk mégegyszer megköszönni a lehetőséget Székesfehérvár városának.

 

 

Képek a rendezvényről

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Ismét érkezik a SUBtember!

Broadtest videópályázat értékes nyereményekért