in ,

Extra filmekről extra helyszínen

Már harmadik alkalommal jelentkezett a Premier Polc, a Penta Media és a Broadtest közös műsora a Mozistar Csákó Zsuzsijával. Ezúttal is különleges helyszínről, izgalmas töltettel.

Filmekről írni népszerű. A 10millió tehetség és kritikus országában bárkiből válhat véleményalkotó. De egy mozgóképes műfajt egy másik mozgóképes műfajon keresztül ajánlani-elemezni úgy, hogy maguk a beszélők is érintettek a filmiparban, a beszélgetés miliője pedig passzoljon is a szóban forgó filmhez, már nagyobb feladat.

A filmajánló műsorok sokáig voltak szerves részei a mozikultúrának, külföldön napjainkban is tartanak belőlük a nagyobb csatornák programján. Bár Amerikában jóval nagyobb méretű a filmipar, ha úgy tetszik, egy film sikerén több ember megélhetése múlik, így több energiát is fordítanak a filmek promotálásába, a videókészítés egyre szélesebb elérhetősége miatt napjainkban talán nagyobb szükség is van az ezekre az ajánlókra. Akkora a „zaj” a napi szinten megjelenő filmek között, hogy a fogyasztónak jól esik, ha valaki jó kritikai érzékkel segít neki eligazodni az újdonságok világában.

Ezt a szerepet tölti be a Premier Polc, ami minden adásában egy, az adott részben feltűnő filmhez kapcsolódó tematika szerint jelentkezik a legbizarabb helyszínekről. Ez alkalommal a PaniQ szoba – szabadulószoba-komplexum – Fűrész tematikájú szobájában volt a forgatás, amire a Fűrész és Motel filmek hagyományait felelevenítő Kövess Be c. film apropóján kerül a választás. Bár a helyszín önmagában is sokat sejtető, a háttérben megbúvó Meggymag kollégánk egy slussz poénnal is készült a videó végére, ami még-relevánsabbá teszi a videót.

Ezt a cikket Tarnoczi Balazs írta.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Jótékony hatásmechanizmus

Családok jól laktatása videósok nassolásával