in

Elindult a Penta Gaming! – Csatlakozz a közösségi kupáinkhoz!

Hosszas előkészítés után, hamarosan elindul a Penta Gaming. A projekt célja, hogy a Penta Media Tartalomgyártói és közösségük számára online Gaming Kupákat tudjunk szervezni hétről hétre.

A kezdeti időszakban heti rendszerességgel, és csökkentett nevezőszámmal lehet majd jelentkezni a kupákra, hogy a koordinátorok és a játékosok is megszokják a platform használatát.

A jelenlegi játékok mellett, még sok olyan cím van tervben, amelyekből népszerűségük ellenére nincs komolyabb verseny hazánkban.

Hamarosan induló kupáink

 

Célunk egy rendszer felállítása, hogy tudjátok melyik héten, milyen játékból lehet versenyre számítani. A jelenlegi tervek szerint a hónap első hétvégéje mindig R6, a második PUBG, a harmadik és a negyedik pedig változó. Igyekszünk a mobilgamereknek is kedvezni, ezért a hónap negyedik hétvégéjén a legnépszerűbb telefonos játékokból szervezünk kupákat.

A Penta Media Discord szerverén kialakításra került egy Penta Gaming role, amit a #role szobában tudtok felvenni. Ezzel a jogosultsággal fértek hozzá a Gaming szekcióhoz. A szekción belül minden játéknak van saját szobája és úgy lett kialakítva a rendszer, hogy az infóknál az adott játékot tagelve tudunk kommunikálni veletek. Így akit esetleg nem érdekel egy-egy játék, arról nem fog értesítést kapni.

A Discord szerver mellett, a Facebook oldalunkra is próbáljuk folyamatosan kirakni a kupákat érintő tartalmakat, valamint a streameket is.

 

A legtöbb verseny élőben lesz közvetítve a Penta Media Twitch oldalán!

Negyedévente szeretnénk kérdőívet készíteni, hogy a visszajelzéseitek alapján tudjunk fejleszteni a rendszeren, és a közösség számára a lehető legjobb megmérettetéseket szervezzük.


Hogyan működik az oldal?

A kupára való jelentkezéshez kell regisztrálnotok egy fiókot Toornamenten. Ezután az adott kupára kattintva a csapatkapitánynak kell regisztrálnia a csapatot az oldalon, és meg kell adnia minden tag adatait. A regisztráció véglegesítéséhez el kell fogadni az oldalhoz, és az adott kupához tartozó egyedi szabályzatokat. — A regisztációt az adminok manuálisan fogadják el a kupa előtti napig.

Minden meccs oldala rendelkezik chat lobbyval, így a csapatok ott tudnak egymással kommunikálni.

A Toornament rendelkezik ticket és report rendszerrel, így a mérkőzéshez kapcsolódó problémáitokat azon keresztül tudjátok jelezni, és az eredményeket leadni.

Az oldallal kapcsolatos működési, és egyéb kérdésekre találtok választ a Toornament FAQ részében, ami az eddigi legrészletesebb, amivel találkoztam. https://help.toornament.com/


Koordinátor felvétel!

Amennyiben megtetszett az elképzelésünk, és szeretnél részese lenni a szervezésnek és a lebonyolításnak, itt a lehetőség!

Várjuk azoknak a jelentkezését, akik már elmúltak 16 évesek, és érdeklődnek a versenyek szervezési oldala iránt. Nem jelent problémát, ha nincs még ilyen tapasztalatod, viszont nagyon fontos, hogy nem játékspecifikus koordinátorokat keresünk. Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik nem félnek attól, hogy egy számukra ismeretlen játék technikai részleteit megtanulják.

Amit szeretnénk látni a jelentkezésben:

  • Bemutatkozás
  • Kupák felügyeletére fordítható szabadidő
  • Tapasztalat kupa szervezésben & lebonyolításban
  • Milyen játékokkal szoktál játszani, és mely címek működését ismered
  • Mivel tudnál hozzájárulni a kupák fejlődéséhez, oszd meg velünk ötleteidet!

A jelentkezéseket a gaming@pentamedia.hu email címre várjuk!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Bemutatták az új fejlesztéseket a San Diegói TwitchCon-on!

Segítség és összefogás a nehéz időkben