in

Broadtest videópályázat értékes nyereményekért

Videókészítés egy ősi szakma mely a nagy mozifilmektől, reklámfilmeken át egészen a Youtube videókig terjed és talán soha nem volt ilyen népszerű mivel immáron bárki számára elkezdhető terület.

A technológia fejlődése következtében már mindenki számára elérhető a mozgó film készítésének a lehetősége, a mobiltelefonok fejlettségének és képességeinek következtében már csak a kreátor képzelete szabhat határt.

Mi mint Penta Media hiszünk abban, hogy itthon meglehetősen sok a szárnyait bontogató jövőbeli kreátor akiknek csak felület, kitörési lehetőség szükséges pályája és jövőbeli karrierje beindulása szempontjából ezért az ilyen jellegű videópályázatok rendkívül fontosak és hiánypótlóknak minősülnek.

Ennek megfelelően kerül megrendezésre immáron 4. alkalommal a Broadtest Videópályázat mely 2019-ben új szintre lép. Az átalakulás több területet érint:

A pályázat kettéválik Videó- és rövidfilmpályázattá, így ebben a 2 kategóriában lehet beküldeni anyagokat és persze a kiértékelés és díjazás is ennek megfelelően alakul át.

Eddig megszokott live értékelő adások kiegészülnek közönség által is látogatható lehetőségekkel, melynek a szolnoki TISZApART mozi ad otthont minden hónap első hétfőjén 18:00 és 20:00 között. Így aki élőben szeretné megtekinteni a műsort, most már erre is van lehetősége.

Újdonságnak és egy hatalmas szintlépésnek minősül a pályázat életében tárgyi nyeremények bővülése ami nem csak mennyiségi de minőségi erősödést is jelent. Ebből csak egy(pontosabban kettő) a fődíj ami egy bármely jövőbeli videó kreátor számára óriási kincsnek számít majd, vagyis egy Sony Apha 6400-as eszköz mely Szolnok városának köszönhetően lesz a legjobbak nyereménye.

A teljes nyereménylistát ebben a videóban tekinthetitek meg:

Illetve minden információt megtaláltok a pályázat weboldalán.

Most már rajtatok a sor, tessék beküldeni a pályamunkákat melynek a leadási határideje 2019. november 20.

Sok sikert mindenkinek!

Ezt a cikket Faragó Krisztián írta.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Ilyen volt a Székesfehérvári videós nap

Bemutatták az új fejlesztéseket a San Diegói TwitchCon-on!