in

Jótékony hatásmechanizmus

Mindig örülünk, amikor a tetteink túlmutatnak önmagukon. Ez történt most is, az eset pedig egy újabb okot ad nekünk, hogy büszkék lehessünk azokra a cégekre, akikkel partneri viszonyban állunk, jelen esetben az Acerre.

Jótékonysági partner-programunkat, miszerint az együttműködéseinkből befolyó összegek egy részéből szeretnénk támoatni a TündérPakk alapítvány munkásságát már lassan fél éve fut. Ennek keretében már az oldalon is beszámoltunk róla több ízben, milyen segítséget tudtunk nyújtani rászorulóknak.

Lévén, hogy a távoktatás hol részben, hol teljesen velünk marad a jövőben is, az ezt lehetővé tevő eszközökre továbbra is nagy a szükség a szegényebb családokban. Az Acernél ezt jól tudják, ezért úgy döntöttek, azokat az irodai laptopjaikat, amiket már nem használnak, felajánlják jótékony célra. Hogy a megfelelő helyre kerülhessenek a gépek, kapcsolatba léptek velünk, hogy kössük össze őket a TündérPakk-al, akik azóta már kaptak is az Acertől három Travelmate P6-ost.

Bár mi az akcióban csak kapocsként szerepeltünk, jó érzés volt látni, hogy hasonló értékeket képviselünk azokkal, akikkel együtt dolgozunk a mindennapokban.

Ezt a cikket Tarnoczi Balazs írta.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

Comments

0 comments

Flambírozott promóció, sztori ágyon

Extra filmekről extra helyszínen